NGAGE THE WORLD…

NGAGE blev stiftet i november 2020 med et ønske om at skabe mere engagerende digitale løsninger for medarbejderne hos vores kunder.

Virksomheden hedder NGAGE fordi jeg efter at have arbejdet med add-on løsninger til Intranet og digital arbejdsplads i 15 år, ønsker at skabe løsninger som engagerer brugerne og skaber værdi for virksomheden.

Jeg tager udgangspunkt i den digitale medarbejderoplevelse, som skabes ved synergier mellem strategi, teknologi og medarbejdere. Jeg rådgiver og implementerer omkring løsninger inden for de tre områder som skaber den digitale medarbejder oplevelse:

·        Teknologi og Implementering

·        Digital transformation og strategi

·        Processer og medarbejdere

Jeg leverer hele processen eller enkelte opgaver, men lige meget hvor vi starter, sikrer jeg at vi er enige om hvordan opgaven passer i jeres digitale udvikling og brugernes hverdag. Med det udgangspunkt vil jeg rådgive og sammen med jer vælge hvordan og hvilken løsning vi skal implementere. Jeg er ikke forpligtet til at anbefale bestemte løsninger, men rådgiver uvildigt om den bedste løsning til jer.

Medarbejderengagement handler udover de rigtige værktøjer om læring, at bidrage til- og at tilhøre et fællesskab. Derfor har jeg skabt et Ngagement framework til implementeringerne, som sikrer en pragmatisk, agil og sjov måde at implementere på. Metoden kan involvere jer i opgaverne og sikrer at i lærer, oplever fremdrift og bliver klædt på til at tage ansvaret for løsningen. Dermed bliver implementeringen også engagerende.

NGAGEs værdier bygger på tillid, engagement og fleksibilitet. Jeg tror på at kun via gensidig tillid kan vi udvikle os sammen. Med en baggrund som udvikler og 15 års erfaring fra implementering af digitale løsninger kan jeg tilbyde bred viden, samt et fleksibelt og tillidsbaseret samarbejde. 

Kontakt Martin for en uforpligtende dialog

Martin Rossen
Partner og COO

Eller bliv kontaktet

No Comments

Post A Comment