Digital medarbejderoplevelse - alle har en, hvordan er jeres?

Webinaret er afholdt – men du kan se det når du har tid!

Med højere grad af hjemmearbejde og hybride arbejdssituationer,  hvor medarbejderne ikke længere møder fysisk ind på kontoret er medarbejdernes oplevelse af arbejdspladsen i høj grad styret af den digitale oplevelse af arbejdspladsen. Derfor er den digitale medarbejderoplevelse afgørende for motivation, tiltrækning og fastholdelse af talent! 


Fordi digital medarbejdereoplevelse handler om hvordan medarbejderne OPLEVER de digitale interaktioner, de har i forbindelse med deres arbejde, kan man kun afdække jeres digitale medarbejderoplevelse, ved at spørge medarbejderne. Til det formål har NGAGE udviklet et benchmark tool for den digitale medarbejderoplevelse. 


Værktøjet evaluerer: 

  • Generel oplevelse af digitale interaktioner
  • Kommunikation
  • Samarbejde
  • Videndeling og at finde viden
  • Digital understøttelse af primære og sekundære opgaver (udføre opgaver)
  • Social interaktion
  • Uddannelse

Benchmarken kan bruges som udgangspunkt for at sætte fokus på jeres digitale medarbejderoplevelse og sikre en mere brugerorienteret udvikling af jeres digitale værktøjer. Samtidigt kan en løbende benchmark dokumentere udbyttet af jeres investeringer.


På webinaret introducerer vi:

  • Begreberne omkring digital medarbejderoplevelse
  • NGAGE benchmark
  • Hvordan man gennemfører en DEX benchmark 

Udfyld formularen herunder, så sender vi dig et link til optagelsen af webinaret. 

Eller kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO