fbpx

Følger dit intranet med tiden?

Selvom kærligheden til en platform kan være stor, så udvikler teknologien sig. Udviklingen skaber nye muligheder og forventninger, så selv om platformen fungerer og kærligheden er stor – kan det være nødvendigt at skifte platformen! 

 
Mange intranet er bygget på en SharePoint 2013 platform, andre på SharePoint Online Classic – ofte med specialudvikling for at levere en god intranet oplevelse. Begge situationer er udfordret af den teknologiske udvikling. 
 
Hvis jeres intranet er på SharePoint Online Classic, SharePoint 2013 eller ældre så deltag i vores webinar “Følger dit intranet med tiden” på webinaret vil vi gennemgå:
 
  • End of Life for SharePoint 2013 – hvordan ser tidslinjen ud? 
  • SharePoint Classic – hvordan ser tidslinjen ud?
  • Inspiration til et moderne intranet 
  • Teknisk og organisatorisk proces for at flytte intranettet 
  • Erfaringer fra andre migreringer
 
I en hverdag hvor arbejdspladsen er blevet hybrid, er intranettet en vigtigt platform til at kommunikere til medarbejderne og skabe en forbindelse til arbejdspladsen. Samtidigt er der nye forventninger til integrationer, samarbejde og tilgængelighed. En opgradering til et moderne intranet, kan være drevet af den teknologiske mulighed, men med rette fokus vil det samtidigt bidrage til en bedre digital hverdag for jeres brugere. 
 
Webinaret holdes onsdag den 8. september kl. 09.00 til 9.45.  Tilmeld dig herunder

 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73