future

INTRANETTET anno 2021, Webinar – Se det on-demand. 


Udfyld formularen i bunden af siden og så sender vi dig et link til webinaret, som du kan se når det passer dig. 

For at se fremad må man vide hvor man kommer fra og hvor man er – det gælder også for jeres digitale arbejdsplads. Derfor har vi samlet mange års intranet erfaring – som et solidt fundament for en dialog om Intranettet anno 2021.

I en virkelighed med hjemmearbejde, digitalisering og konstante push beskeder, kan Intranettet bidrage til bedre kommunikation, samarbejde og engagement.


På webinaret sætter vi fokus på intranettets rolle og inspirerer med moderne løsninger. Vi trækker på egne erfaringer og har inviteret Mads Richard fra Intra2 med som oplægsholder.


Agenda 

 • Velkomst og præsentation
 • Intranet best practice 2021, Mads Richard, facilitator og konsulent i Intra2 | Share & Consulting
  Kun få virksomheder udnytter intranettets forretningsmæssige potentialer fuldt ud. Det skyldes bl.a. manglende kendskab til erfaringer og best practice fra andre virksomheder. Mads Richard giver et overblik over intranet best practice fra de sidste 20 år og peger bl.a. på intranettets centrale rolle for virksomhedens samlede, digitale arbejdsplads.
 • Intranettet i den digitale arbejdsplads, ved Martin Rossen og Esben Rytter NGAGE ApS
  En medarbejder bruger i gennemsnit 11 systemer for at udføre sit arbejde og spilder op til 20% af sin tid på at lede efter oplysninger viser en rapport fra Deloitte. Samtidigt skifter medarbejdere applikation op til 10 gange i timen. Fra hjemmearbejdspladsen er det primære samarbejdsværktøj Teams. Vi inspirerer til hvordan intranettet kan simplificere den digitale arbejdsplads og smelte MS Teams og Intranettet sammen.
 • Det moderne Intranet – DEMO v. Martin Rossen NGAGE ApS.
  Hvordan ser et intranet anno 2021 ud. Med udgangspunkt i vores fælles erfaring viser vi forskellige løsninger på et moderne intranet. Derudover giver vi en demo af de nyeste muligheder i Microsoft 365 platformen.
 • Videre med dit Intranet ved Esben Rytter NGAGE ApS.
  Vejen til et moderne intranet afhænger af hvor I er og hvilke ambitioner I har. Så enhver rejse starter med at bestemme hvor vi er og hvor vi gerne vil hen. Men et intranet projekt må aldrig blive et langvarigt projekt, det skal være en udvikling som involverer brugere og andre stakeholders så intranettet bliver en levende platform. Vi runder webinaret af med inspiration til hvordan i kommer videre uden at det bliver rocket science.


Webinaret er gratis og er afholdt som en dialog mellem oplægsholderne, hvor der løbende svares på spørgsmål.


Udfyld formularen herunder – så sender vi dig et link hvor du kan se webinaret når det passer dig. 

 

Mads Richard har i 20 år arbejdet med intranet og rådgivet omkring 300 virksomheder.  Han driver Intra2 et netværk for intranetmanagere

Martin Rossen har i 15 år som arkitekt og projektleder implementeret intranetløsninger på SharePoint og Office365. 

Esben Rytter har i 20 år rådgivet om implementering af systemer, en eMBA og strategisk ledelseserfaring.

Kontakt Martin for en uforpligtende dialog

Martin Rossen
Partner og COO