Power Platformen i den offentlige sektor

Microsoft365 har i Power Platformen indbygget en stærk low-code platform til at bygge applikationer, automatiseringer og selvbetjeningsløsninger, som kan være med til at fjerne manuelle arbejdsgange og effektivisere processerne. På dette webinar viser vi konkrete eksempler baseret på løsninger, udviklet i en kommune.

Med udgangspunkt i konkrekte problemstillinger fra en kommune gennemgår vi de løsninger, der er udviklet for at løse problemerne og deler erfaringer i forhold til Power Platformen. Vi vil især have fokus på Power Apps og Power Automate, som er en del af den licens, som de fleste kommuner allerede har. 


Derudover giver vi inspiration til anvendelse af chatbots og inspirerer til, hvordan man kan integrere applikationerne i en samlet digital platform på Microsoft365. Det vil være Frank Nielsen, som præsenterer løsningerne. Frank har i flere år arbejdet i det kommunale regi og deler i øjetblikket sin tid mellem arbejdet i Fredericia kommune og NGAGE. 


Webinaret blev afholdt den 22. september 2022 – men du kan se det ved at udfylde formularen herunder.


Her vil vi komme ind på:

  • Hvordan kommer I i gang med at bruge Power Platformen?
  • Minimum 3 konkrete cases på anvendelse af Power Platformen 
  • Overvejelser når I anvender Power Platformen
  • Organisatorisk implementering 
 

Vil du vide mere?


Så se vores webinar ved at udfylde formularen herunder, så sender vi dig et link til optagelse. Du kan også tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne til højre. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73