Webinar: Seks trin til at få kontrol med Power Platformen

 

Microsoft Power Apps og Power Automate er stærke værktøjer til at bygge applikationer og via simple midler skabe forretningsværdi ved at løse konkrete problemer med nye applikationer og flows. Men hvordan sikrer du, at du er i kontrol med applikationerne i jeres miljø? Hvordan sikrer du, at de overholder jeres politikker og hvordan supporterer I dem?

NGAGE har stor erfaring med Power Platformen og vi har samlet vores erfaring omkring udrulning og kontrol – governance, om man vil – i seks konkrete trin, som du skal have styr på, når du bruger Power Platformen i jeres løsninger. 


Vi giver på webinaret en introduktion til de seks trin, som du skal igennem for at få kontrol med jeres Power Platform. Samtidig videregiver vi konkrete erfaringer om, hvad andre organisationer gør indenfor de forskellige områder. 

Webinaret blev afviklet i oktober 2022. Men du kan se det nu ved at udfylde formularen herunder, så sender vi dig et link med optagelsen. 


På webinaret kommer vi omkring: 

  • De seks trin til at få kontrol over Power Platformen
  • Deler erfaringer om, hvad andre gør
  • Hvordan kommer du igang med at arbejde med de 6 trin 
 

Vil du vide mere? 

Så kan du tilmelde dig vores webinar i formularen herunder eller tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne til højre. 
 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73