INSPIRATION TIL INTRANET PÅ SHAREPOINT ONLINE

Hvad gør andre? Det spørgsmål får vi som konsulenter ofte, når vi er ude ved kunder og arbejde med intranet. Intranet er interne og derfor ser man sjældent andres intranet. På dette webinar viser vi gode løsninger fra forskellige SharePoint Online intranet og giver dig chancen for, at se hvad andre har gjort med deres intranet. 

 

Et intranet på SharePoint Online Modern er en anden størrelse end det klassiske intranet. Der er nye muligheder for at bruge forskellige medier, bedre redigering og skabe højere brugervenlighed generelt. Men samtidig er der ting, som er helt anderledes på SharePoint Online end på det klassiske intranet. Derfor kræver det, at I gentænker jeres intranet til SharePoint Online. På webinaret viste vi, hvad andre har gjort og gav inspiration til, hvad et moderne intranet på SharePoint online kan.

 

En stadig større del af medarbejdere forventer en digital medarbejderoplevelse og her er SharePoint Online en central del. Derfor skal intranettet gentænkes, som en integreret del af en digital medarbejderplatform, hvor vi bruger en større del af Microsoft365 platformen end blot SharePoint. Disciplinerne er de samme, med bl.a. videndeling, kommunikation og selvbetjening – men løsningerne er anderledes.

 

På webinaret kom vi omkring følgende: 

  • Intranettet som del af en samlet digital platform
  • Vise intranet vi har implementeret hos andre virksomheder
  • Give inspiration til jeres intranet og løsninger som traditionelt har været en del af jeres intranet
 
Webinaret blev afholdt 3. november 2022. Men du kan se det NU! Hvis du udfylder formularen herunder, så sender vi dig et link til optagelsen. 
  

Vil du vide mere?

 

Så kan du tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder.  

 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73