Hvad er et intranet anno 2023?

Det moderne intranet er anderledes end det klassiske intranet. Det er i år 10 år siden, at Microsoft lancerede Sharepoint 2013, som mange organisationer har bygget intranet på. Medarbejdernes krav til et intranet i 2023 er væsentlig anderledes og de tekniske muligheder i SharePoint Online er også markant anderledes. 

 

Men hvad er et intranet anno 2023? Og hvordan leverer I som organisation et intranet, som skaber værdi og som brugerne elsker, uden at bruge alle jeres ressourcer på det?

 

På webinaret giver NGAGE sit bud på, hvad et intranet anno 2023 er. Vi viser eksempler på hvordan intranettet er en del af en større platform. Vi behandler begreberne digital medarbejderoplevelse og digital experience platform, som Microsoft pusher. 

 

Derudover viser elementer af Microsoft VIVA, Teams og SharePoint Modern, der alle er elementer af det moderne intranet. Disciplinerne for et intranet er fortsat mange af de samme, men måden vi leverer dem på til vores brugere er anderledes – ligesom forventningen til et intranet også er anderledes. 

 

På webinaret kommer vi ind på: 

  • Hvad er et intranet i 2023? 
  • Hvordan indgår intranettet i en samlet medarbejderplatform?
  • Eksempler på hvordan virksomheder har skabt et moderne intranet
  • Erfaringer omkring at arbejde agilt med udviklingen af jeres digitale medarbejderplatform og intranet 
 

Webinaret er afholdt i januar 2023, men du kan stadig få adgang til indholdet ved at udfylde formularen herunder, så sender vi dig et link til optagelsen. 

 

VIL DU VIDE MERE?

Vil du have en dialog om jeres intranet, er du også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73