Moderne dokumenthåndtering i Microsoft365

Kan Teams erstatte jeres filserver? Hvordan strukturerer man filer i Microsoft365, så vi sikre alle kan få adgang til det de skal, men ikke får adgang til fortrolige filer. Hvordan hænger SharePoint, Teams og Onedrive samme og understøtter filhåndteringen i Microsoft365. Med udgangspunkt i et konrekt projekt, hvor NGAGE sammen med en kunde udskiftede en filserver med over 1 million filer med MS Teams, kommer vi rundt om hvad vi i NGAGE mener er fremtiden for dokumenthåndteringen. 

 

Har I også fortsat en filserver enten on-premise eller viritualiseret, mange virksomheder har – for at understøtte enten personlige drev, eller shared drev. Der er ofte knyttet en masse processer til filer og derfor kan udskiftningen af en filserver, være en stor opgave. I den moderne infrastruktur, hvor medarbejderne forventer at kunne arbejde alle steder fra, er det dog ofte en dyr og kompleks opgave at give adgang til et fileshare. 

 

 

Samtidigt har i med Microsoft365, muligheder for at flytte jeres filer i skyen og dermed gøre dem tilgængelig uden brug af VPN og samtidigt kan der nemmere bygges processer omkring dokumenterne og de kan nemmere fremsøges. 

Men udgangspunkt i en konkret case, hvor NGAGE sammen med kunden flyttede over 1 millioner filer fra et fileshare til Teams gennemgår vi de forskellige muligheder for dokumenthåndtering i Microsoft365, viser eksempler på hvordan de fungere og deler erfaringer fra forskellige projekter med flytning af filer til Microsoft365. 

 

 

Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Muligheder for at gemme filer i Microsoft365
  • Sammenhænge mellem SharePoint, Teams og Onedrive. 
  • Hvordan får man flyttet filer og brugere til en ny platform?`
  • Erfaring fra dokumenthåndteringsprojekter. 
 

Webinaret løber af staben Torsdag d. 8. December 2022 kl 9.00-09.45 og afholdes via TEAMS.

 

 

Tilmeld dig herunder. Du er også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.   

 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73