Hvad er et intranet anno 2023?

 

Det moderne intranet er anderledes end det klassiske intranet. Det er i år 10 år siden, at Microsoft lancerede Sharepoint 2013, som mange organisationer har bygget intranet på. Medarbejdernes krav til et intranet i 2023 er væsentlig anderledes og de tekniske muligheder i SharePoint Online er også væsentlig anderledes. 

 

Men hvad er et intranet anno 2023? Og hvordan leverer I som organisation et intranet, som skaber værdi og som brugerne elsker, uden at bruge alle jeres ressourcer på det?

 

På dette webinar vil vi give NGAGEs bud på, hvad et intranet anno 2023 er. Vi viser nogle eksempler på, hvordan intranettet er en del af en større platform. Vi behandler begreberne digital medarbejder oplevelse og digital experience platform, som Microsoft pusher. 

 

Derudover vil vi inspirere og vise elementer af Microsoft VIVA, Teams og SharePoint Modern, da alle er elementer af det moderne intranet. Disciplinerne for et intranet er fortsat mange af de samme, men måden vi leverer dem på til vores brugere er væsentlig anderledes – ligesom forventningen til et intranet også er anderledes. 

 

Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Hvad er et intranet i 2023 
  • Hvordan indgår intranettet i en samlet medarbejder platform
  • Vise eksempler på, hvordan virksomheder har skabt moderne intranet
  • Dele erfaringer omkring at arbejde agilt med udviklingen af jeres digitale medarbejder platform og intranet 
 

Webinaret løber af staben torsdag d. 26. januar 2023 kl 9.00-09.45 og afholdes via TEAMS.

 

Tilmeld dig herunder

Vil du have en dialog om jeres intranet, er du også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73