Moderne dokumenthåndtering i Microsoft365

Kan Teams erstatte jeres filserver? Hvordan strukturerer man filer i Microsoft365, så man sikre, at alle kan få adgang til det de skal, men ikke får adgang til fortrolige filer? Hvordan hænger SharePoint, Teams og Onedrive sammen og understøtter filhåndteringen i Microsoft365? Med udgangspunkt i et konrekt projekt, hvor NGAGE sammen med en kunde udskiftede en filserver med over 1 million filer med MS Teams, kommer vi rundt om, hvad vi i NGAGE mener er fremtiden for dokumenthåndteringen. 

 

Har I også fortsat en filserver enten on-premise eller virtualiseret? Mange virksomheder har – for at understøtte enten personlige drev, eller delte drev. Der er ofte knyttet en masse processer til filer og derfor kan udskiftningen af en filserver være en stor opgave. I den moderne virksomhed, hvor medarbejderne forventer at kunne arbejde alle steder fra, er det dog ofte en dyr og kompleks opgave at give adgang til et fileshare. 

 

Med Microsoft365 har I mulighed for at flytte jeres filer i skyen og dermed gøre dem tilgængelig uden brug af VPN.  Samtidig har Microsoft gjort det nemmere at bygge processer omkring dokumenterne og de er ligeledes nemmere fremsøges. 

 

Men udgangspunkt i en konkret case, hvor NGAGE sammen med kunden flyttede over 1 millioner filer fra et fileshare til Teams, gennemgår vi de forskellige muligheder for dokumenthåndtering i Microsoft365, viser eksempler på hvordan de fungerer og deler erfaringer fra forskellige projekter med flytning af filer til Microsoft365. 

 

Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Muligheder for at gemme filer i Microsoft365
  • Sammenhænge mellem SharePoint, Teams og Onedrive
  • Hvordan flytter man filer og brugere til en ny platform?`
  • Erfaring fra dokumenthåndteringsprojekter. 
 

Webinaret løber af staben torsdag d. 8. december 2022 kl 9.00-09.45 og afholdes via TEAMS.

 

Tilmeld dig herunder. Du er også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.   

 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73