INSPIRATION TIL INTRANET PÅ SHAREPOINT ONLINE

Hvad gør andre? Det spørgsmål får vi som konsulenter ofte, når vi er ude ved kunder og arbejde med intranet. Intranet er ´nemlig i natur interne og derfor ser man sjældent andres intranet. På dette webinar viser vi gode løsninger fra forskellige SharePoint Online intranet og giver dig chancen for, at se hvad andre har gjort med deres intranet. 


Et intranet på SharePoint Online Modern er en anden størrelse end det klassiske intranet. Der er nye muligheder for at bruge forskellige medier, bedre redigering og højere brugervenlighed genrelt. Men samtidigt er der ting, som er helt anderledes på SharePoint Online end på det klassiske intranet. Derfor kræver det, at I gentænker jeres intranet til SharePoint Online. På webinaret viser vi, hvad andre har gjort og giver inspiration til, hvad et moderne intranet på SharePoint online er. 


En stadig større del af medarbejdere forventer en digital medarbejderoplevelse og her er SharePoint Online en central del. Derfor skal intranettet gentænkes, som en integreret del af en digital medarbejderplatform, hvor vi bruger en større del af Microsoft365 platformen end blot SharePoint. Diciplinerne er de samme, med bl.a. videndeling, kommunikation og selvbetjening – men løsningerne er anderledes. 


Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Intranettet som del af en samlet digital platform
  • Vise intranet vi har implementeret hos andre virksomheder
  • Give inspiration til jeres intranet og løsninger som traditionelt har været en del af jeres intranet
 
Webinaret løber af staben torsdag d. 3. november 2022 kl 9.00-9.45 og afholdes via TEAMS.

  

Vil du vide mere?

 

Så kan du tilmelde dig vores webinar i formularen herunder eller tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder.  

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73