Nyheder på tværs af Microsoft365, Teams og SharePoint

Micorosoft365 er en utrolig stærk og fleksibel platform til at skabe en digital arbejdsplads. Fleksibiliteten gør dog også, at platformen kan være svær at overskue for medarbejderne og dermed skabe en dårligere digital medarbejderoplevelse. Medarbejderne kan opleve, at det tager lang tid at holde øje med forskellige fora, sites og teams – nogle opgiver helt og mister dermed vigtige nyheder og engagement i virksomheden. På webinaret giver vi overblik over mulighederne for bruge Microsoft365 til kommunikaktion og hvordan, man skaber et samlet nyhedsoverblik på tværs af platformen. 

 

På webinaret giver vi et overblik over mulighederne for at kommunikere via Teams, SharePoint og via mobile apps, som alle er en del af standard Microsoft365 Platformen. 

 

Som en del af webinaret viser vi konkrete eksempler på, hvad andre har gjort for at skabe en god kommunikation fra virksomheden til alle medarbejdere. Vi vil også dele erfaringer fra vores projekter med intranet og teams.

 

På webinaret vil vi ligeledes give en demo af forskellige løsninger og moduler NGAGE har udviklet i samarbejde med kunder, for at skabe en stærkere og mere samlet digital kommunikationsplatform. 

 

Webinaret løber af staben torsdag d. 13. oktober 2022 kl 9.00-9.45 og afholdes via TEAMS.

 

Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Overblik over nyhedsformidling og kommunikation på tværs af Microsoft365
  • Dele erfaringer fra andre projekter omkring digital kommunikation
  • Vise konkrekte løsninger, NGAGE har udviklet for at skabe et bedre nyhedsflow på tværs af Microsoft365 
 

Vil du vide mere?

Så kan du tilmelde dig vores webinar i formularen herunder eller tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder.

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73