Videndeling på den digitale arbejdsplads

Arbejdet er blevet mere digitalt og flere arbejder remote – også efter coronapandemien er ovre. Dette stiller nye krav til vidensdeling, som skal være mere digital og mere eksplicit. Med Microsoft365 er der mange muligheder for at skabe digitale løsninger, men erfaringen viser, at det skal gøres rigtigt og brugerne skal inddrages for at sikre værdi. 

 

Med udgangspunkt i en konkret case omkring viden og kompetence løsning, giver vi på dette webinar et indblik i, hvordan mere remote arbejde har ændret forventningerne til virksomhedernes vidensdeling. Samtidigt viser vi eksempler på, hvordan det er løst og hvilke udfordringer, der har været undervejs. 

 

På webinaret vil vi inddrage elementer fra den analyse, som NGAGE har fået lavet i samarbejde med en specialestuderende. Analysen behandlede medarbejdernes forventninger samt implict og ekplicit viden. På webinaret vil vi ligeledes komme med eksempler på, hvordan udfordringerne kan løses.

 

Som deltager på webinaret vil du modtage et whitepaper udarbejdet med udgangspunkt i analysen og specialet omkring vidensdeling på den digitale arbejdsplads.

 

Webinaret løber af staben torsdag d. 27. oktober 2022 kl 9.00-9.45 og afholdes via TEAMS.

 

Vi vil på webinaret komme ind på: 

  • Hvilken viden har jeres virksomhed og hvordan formidler i den bedst
  • Dele erfaringer fra andre projekter omkring vidensdeling, samt brugernes modtagelse af løsningerne
  • Vise konkrekte løsninger, på hvordan I kan bruge Microsoft365 til vidensdeling
 

Vil du vide mere? 

Så kan du tilmelde dig vores webinar i formularen herunder eller tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder.

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73