Seks retningslinjer for det moderne intranet

Intranettet skal udvikle sig med organisationen. Tidligere var erfaringen, at et intranet ville leve syv år, hvis det ikke blev opdateret. Men i dag kommer forandringerne mere hyppigt og et moderne intranet skal løbende udvikles ellers mistes værdien i løbet af bare 2 år. Derfor skal et intranet udvikles agilt. På dette webinar giver vi dig indsigt i, hvordan man via retningslinjer kan arbejde agilt med udvikling af jeres intranet. 

 

Med udgangspunkt i en konkret case, gennemgår vi seks retningslinjer eller principper for, hvordan denne kunde satte retningslinjer for deres intranetprojekt og efterfølgende løbende opdatering. 

På webinaret giver vi indsigt i den proces og den model, der er brugt til at udvikle principperne, således at jeres organisation kan arbejde med at finde frem til jeres egne principper og hvordan I vil implementere dem i organisationen. 

 

På webinaret kommer vi ind på: 

  • Hvorfor er det vigtigt at have retningslinjer for jeres intranet?
  • En case for en større virksomhed, som har udviklet seks principper 
  • Modellen og metoden til at arbejde agilt med jeres intranet og finde jeres principper
 

Webinaret blev afviklet i januar 2023 og du kan se det nu, ved at udfylde formularen nedenfor, så sender vi dig et link til optagelsen. 

 

Tilmeld dig herunder. Vil du have en dialog om at arbejde agilt med jeres digitale platform er du også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.   

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73