VIVA Connection - Home experience

VIVA er Microsofts produktsuite til at skabe digitale medarbejderoplevelser via Microsoft Teams. Hvis du har brug for et værktøj til at samle systemer og skabe et personligt overblik over den digitale arbejdsplads i Teams, så er VIVA Connections en vigtig spiller. 

Microsoft har i løbet af marts, april og maj måned rullet en ændring ud til VIVA connections, som ændrer standardopsætningen af VIVA Connections. I den nye standard opsætning bruges VIVA Home Experience og dermed bliver VIVA Connection Dashboard meget mere central i jeres Microsoft 365 løsning.  Du kan læse mere om ændringen i vores blogindlæg her. 

På VIVA Home Experience samles VIVA produkterne og du får et overblik over SharePoint sites du besøger ofte, dit nyhedsfeed og din globale navigation fra SharePoint Home Sitet. Derudover består VIVA Home Experience af et Dashboard, som viser forskellige adaptive cards målrettet den enkelte bruger.

Webinaret giver et overblik over det nye VIVA Home Experience, og dykker ned i VIVA Connection Dashboardet. Hvilke funktioner det har og hvordan det kan bruges i praksis.

Derudover kigger vi på kommende ændringer i forhold til at Microsoft har varslet muligheden for at have flere Home Experiences i samme organisation.

Webinaret omhandler: 

 

  • Et overblik over VIVA Connections
  • Funktioner i VIVA Home Experience
  • Gennemgang af VIVA Connection Dashboard
  • Hvordan kan Dashboard anvendes
  • Hvordan får I startet op med Dashboard
 

Webinaret er afholdt torsdag d. 8. juni 2023 kl 9.00-09.45 via TEAMS.


VIL DU VIDE MERE? 

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73