Få det nye på Microsoft VIVA

NGAGE er stiftet og navngivet med udgangspunkt i at skabe gode digitale medarbejderoplevelser og derigennem engagement. Derfor følger vi også udviklingen på Microsoft VIVA platformen tæt. Der er i 2023 sket mange spændende tiltag og det forventes at Microsoft i forbindelse med deres Microsoft 365 konference i maj og Inspire i juli lancerer flere nye initiativer på platformen.  

 

På webinaret præsenterer vi det nyeste i forhold til Microsoft VIVA. Først vender vi udviklingen på Amplify og hvad vi ved om løsningen. Derefter dykker vi ned i Connections, hvor Microsoft har lanceret muligheden for flere Home Sites og dermed Dashboards. Det giver dig mulighed for at bygge forskellige portalindgange til dine medarbejdere baseret på deres rolle. Dette bliver underbygget af en ny mulighed for, at slutbrugeren nu kan tilpasse sit dashboard, udvidede analytics og notifikationer. 

Efter Connections kommer vi rundt om Viva Pulse, som netop er lanceret og giver mulighed for at følge udviklingen i medarbejdernes velbefindende ved at udsende spørgeskemaer. 

Afslutningsvist runder vi af med at kigge på de integrationen med Copilot/AI, som Microsoft har varslet på Viva platformen.

  

Webinaret er afholdt  d. 5. september 2023 via TEAMS.

 

VIL DU VIDE MERE? 

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73