Automatisering og Power Platformen for kommuner

Microsoft365 har i Power Platformen indbygget en stærk low-code platform til at bygge applikationer, automatiseringer og selvbetjeningsløsninger, som kan være med til at fjerne manuelle arbejdsgange og effektivisere processerne.

På webinaret viser vi konkrete eksempler baseret på løsninger udviklet i en kommune.

Med udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra en kommune, gennemgår vi de løsninger, der er udviklet for at løse problemerne og deler erfaringer i forhold til Power Platformen. Vi har især have fokus på Power Apps og Power Automate, som er en del af den licens, som de fleste kommuner allerede har.

 

Vi giver desuden inspiration til anvendelse af chatbots og inspirerer til, hvordan man kan integrere applikationerne i en samlet digital platform på Microsoft 365. Det vil være Frank Nielsen, som præsenterer løsningerne. Frank har i flere år arbejdet i det kommunale regi, senest i Fredericia kommune, men er nu fuldtidsansat hos NGAGE.

 

På webinaret kommer vi ind på følgende:

  • Hvordan kommer I i gang med at bruge Power Platformen?
  • Minimum 3 konkrete cases på anvendelse af Power Platformen
  • Overvejelser når I anvender Power Platformen
  • Organisatorisk implementering

 

Webinaret er afholdt d. 21. september 2023 kl 9.00-09.45 via TEAMS.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73