Send e-mail notifikationer fra dit eget domæne

Vidste du, at Microsoft netop nu er i gang med at rulle en ændring ud, som giver dig mulighed for at angive et domæne, som M365 produkter kan udsende e-mails fra, i stedet for Microsofts standarddomæne?

 

Har du lært dine medarbejdere at være opmærksomme på phishing e-mails og at slette alt, der ikke kommer fra en betroet adresse? Behovet for at beskytte sine data har aldrig været større, men det kan give udfordringer, når brugerne får sorteret de forkerte e-mails fra.

Microsoftprodukter sender notifikationer til brugerne på forskellig vis og nogle gange sendes disse med en no-reply e-mailadresse fra f.eks. @sharepointonline eller @planner. Det kan betyde at brugeren sorterer e-mailen fra – selvom den notificerer brugeren om en ændring, som er relevant.

 

Med denne ændring får administratorer mulighed for at vælge et verificeret domæne, som fremover benyttes til at udsende e-mail notifikationer og brugerne vil dermed fremover modtage disse e-mails fra en betroet afsender. Pt er ca. 10 produkter fra Microsoft understøttet – det gælder bl.a. SharePoint Online, OneDrive for Business og Planner – men der kommer hele tiden flere produkter til. Du kan løbende orientere dig i, hvilke produkter der er understøttet i listen her.

Hvornår? 

 

Ændringen begynder at rulle ud i slutningen af marts 2023 og forventes færdig ved udgangen af april.

 

Hvordan påvirker det mig?

 

Da det er en opt-in feature, skal du ikke gøre noget, med mindre du vil tage den i brug. Du finder konfigurationen i 365 administrationen under Indstillinger > Organisationsindstillinger > Organisationsprofil. 

Når ændringen er rullet ud på din tenant, vil du her finde indstillingen “Send email notifikation fra eget domæne”.

 

Du kan læse mere om ændringen og hvordan du tager den i brug her.

 

Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

 

Hvis du har spørgsmål til ovennævnte indstillinger eller Microsoft365 i øvrigt, så kontakt gerne Esben på:

 

Email: esben.rytter@ngage.dk

Telefon: 30 10 88 73

 

Eller udfyld formularen til højre – så vender vi tilbage hurtigst muligt.