Få det nye på Microsoft VIVA

 

NGAGE er stiftet og navngivet med udgangspunkt i at skabe gode digitale medarbejderoplevelser og derigennem engagement. Derfor følger vi også udviklingen på Microsoft VIVA platformen tæt. Der er i 2023 sket mange spændende tiltag og det forventes at Microsoft i forbindelse med deres Microsoft 365 konference i maj og Inspire i juli lancerer flere nye initiativer på platformen.  

 

På webinaret præsenterer vi det nyeste i forhold til Microsoft VIVA. Vi forventer at kunne præsentere VIVA Amplify, som giver muligheden for at publicere indhold på tværs af Microsoft 365 platformen. Derudover håber vi at kunne præsentere nyt på VIVA Connection bla. muligheden for at have flere Home Sites.

 

Vi ved dog ikke med sikkerhed hvilke nyheder vi kan trække frem – men vi lover at du på webinaret får indsigt i de nyeste og mest væsentlige værktøjer i forhold til VIVA Suiten, som lige nu består af: 

 

  • VIVA Connections
  • VIVA Insights
  • VIVA Learning
  • VIVA Topics
  • VIVA Goals
  • VIVA Engage
  • VIVA Solutions
  • VIVA Sales 
  • VIVA Glint

 

Er du interesseret i at følge med på VIVA platformen og se de nyeste tiltag fra Microsoft, så tilmeld dig webinaret.

 

Webinaret løber af stablen tirsdag d. 5. september 2023 kl 9.00-09.45 og afholdes via TEAMS.

 

Tilmeld dig herunder. 

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73