Introduktion til Microsoft VIVA

Når personer trives, blomstrer virksomheder – sådan præsenterer Microsoft deres VIVA produktsuite. Men hvad er VIVA suiten, hvorfor skal man som dansk virksomhed forholde sig til den og hvordan får man værdi ud af Microsoft VIVA produkterne?

 

På webinaret giver vi en introduktion til Microsoft VIVA konceptet og NGAGEs bud på, hvorfor dette er en produktsuite, som I skal forholde jer til og hvordan.

 

Derfra dykker vi ned og præsenterer de forskellige moduler i suiten– det drejer sig om: VIVA Connections, VIVA Engage, VIVA Insights, VIVA Goals, VIVA Learning, VIVA Topics, VIVA Sales, VIVA Amplify og så kigger vi ind i roadmap for VIVA suiten.

 

Dette webinar giver et overblik over platformen og konceptet i Microsoft VIVA. Vi giver på webinaret en introduktion til hver applikation, anvendelsen af dem og vores erfaringer med dem.

 

På webinaret kommer vi ind på følgende:

  • Introduktion til Microsoft VIVA konceptet
  • Introduktion til applikationerne
  • Priser og implementering af VIVA platformen

 

Webinaret løber af stablen torsdag d. 22. juni 2023 kl 9.00-09.45 og afholdes via TEAMS.

 

Tilmeld dig herunder. 

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73