Credit: www.trustedreview.com

Introduktion til Microsoft AI og Copilot

Kunstig intelligens forudses af eksperter til at skabe et signifikant skifte i vores måde at arbejde på. Også Microsoft har henover de seneste måneder lanceret flere AI produkter, herunder AI funktioner i Windows 11, Bing Chat og Copilot. 

 

1. november bliver CoPilot fra Microsoft tilgængelig. CoPilot er positioneret som fremtidens personlige assistent for Microsoft365 brugere. Der er store forventninger til AI og CoPilot og da vi pr. 1. november har adgang til CoPilot vil NGAGE gerne invitere dig til et webinar, som giver et overblik over AI funktioner i Microsofts Platforme, samt giver en introduktion til hvad CoPilot kan og hvordan det kan skabe værdi for danske virksomheder.   

 

På webinaret kommer vi ind på følgende: 

  • Overblik over Microsofts AI produkter  
  • Introduktion til CoPilot? 
  • Hvordan kan vi bruge CoPilot  
  • Hvad koster det? 
  • Hvornår og hvordan introducerer vi det i organisationen

 

Webinaret er afholdt d. 21. november 2023 via TEAMS. 

 

Hvis det lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig i formularen herunder, og modtage optagelsen og præsentationen på mail.

Vil du have en dialog om kunstig intelligens og en effektiv digital arbejdsplads, er du også velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog. 

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73