Governance og struktur i Teams

Microsoft SharePoint Modern og Teams er stærke værktøjer til at samarbejde. Vi ser flere virksomheder, som flytter deres filservere til skyen i en kombination mellem SharePoint og Teams, hvor SharePoint er datalageret og Teams er brugernes indgang til filerne. Det giver gode muligheder for at designe medarbejdernes digitale oplevelse, men det skaber også nogle nye udfordringer.  

 

Teams og SharePoint har som udgangspunkt en flad struktur – så hvordan sikrer vi, at der opbygges en struktur og en governance, som gør det nemt for medarbejderne at finde dokumenterne hurtigt – men samtidig sikrer, at de ikke får delt noget der ikke må deles?

 

På webinaret giver vi en introduktion til strukturen for SharePoint og Teams. Samtidig videregiver vi konkrete erfaringer og anbefalinger i forhold til, hvordan man opbygger sin egen struktur. For at sikre succes skal dette kombineres med governance, så man løbende får valideret, at indholdet fortsat er relevant og tilgængeligt for de rette personer.

På webinaret kigger vi derfor på de forskellige muligheder I har for at skabe en governancemodel på platformen.

 

Webinaret omhandler følgende:

  • Struktur og datamodel for SharePoint Modern i forhold til filstruktur
  • Hvordan balancerer du frihed til brugerne med kontrol over data 
  • Mulighederne og erfaringer med Teams governance 
 

Webinaret er afholdt d. 31. oktober 2023 via Teams

 

Vil du vide mere?

Ønsker du sparring eller har yderligere spørgsmål til noget, er du velkommen til at tage kontakt til Esben Rytter via kontaktinformationerne herunder for en uforpligtende dialog.

Hvis tilmeldingsformularen herover ikke indlæser, så slå din add blocker fra og genindlæs siden. 

kontakt Esben for mere info

Esben Rytter
Partner og CEO
+45 30 10 88 73