Processer og Medarbejdere

I processerne og  hos medarbejdere er hvor det digitale engagement skal levere værdien. Hvis vi ikke formår at skabe en god digital medarbejder oplevelse er strategien og teknologien nytteløse. Brugerne bliver ofte glemt når man taler digital udvikling og nye vækrtøjer – derfor tager NGAGE udgangspunkt i den digitale medarbejder oplevelse. 

 

Med fokus på processer og medarbejderne arbejder vi tæt på hverdagen og med agile metoder implementerer vi løbende forbedringer i den digitale platform. Med Microsoft Workplace analytics og datadrevet brugerunderstøttelse bruger vi data til at analysere anvendelsen af værktøjerne og planlægger hvordan vi bedst muligt optimerer brugernes oplevelse. Vi leverer det ofte via system-intregration, automation af workflows eller målrettet undervisning. 

 

Automation via Microsoft Power Platform, RPA eller SharePoint er en nem og risikofri måde at skabe automatisering og effektivitet. Ofte løses opgaver mellem systemer og integrationer er er dermed en nødvendighed. Integrationer kan laves på mange måder og behøver ikke være et stort projekt. Indenfor processer og medarbejdere er vores kerneydelser beskrevet herunder. 

Workplace Analytics

Samarbejder I effektivt? Med Workplace analytics får vi data på jeres digitale kultur, effektivtet og udfordringer.

Datadrevet bruger-understøttelse

Adoption der virker, starter med data på anvendelsen og målrettede aktiviteter og ændringer til forbedringer.

Automation og integrationer

Inspiration, analyse og implementering af digitale processer og integrationer der effektiviserer.

Målrettet Uddannelse

Vi målretter uddannelse til jer på Microsoft 365 og SharePoint platformen, baseret på jeres case.

Kontakt Ngage for Dialog og sparring

Martin Rossen
Partner og COO

Bliv kontaktet