Teknologi og implementering

Med en bred erfaring indenfor implementering af Digital Employee eXperience (DEX) værktøjer, kan vi løse enhver udfordring som jeres medarbejdere står overfor i hverdagen. Vi har altid fokus på medarbejder engagement og følger derfor op på værktøjerne der implementeres for at sikre, at de bliver vel modtaget og brugt som forventet. 

 

NGAGE mener det skal være sjovt og udviklende at implementere nye løsninger. Derfor er implementeringen ligeså vigtig som løsningen. Med over 15 års erfaring fra store og små projekter, har vi udviklet en pragmatisk tilgang til implementeringen, som bygger på agilitet, tillid og samarbejde. Vi bruger vores erfaring i implementering af vores løsninger, men tilbyder også at hjælpe jer godt i mål med andre projekter. 

  

Ring eller kontakt NGAGE for dialog og sparring om jeres ønsker til den digitale arbejdsplads. 

  

Indenfor teknologi og implementering er vores kerneydelser beskrevet herunder. 

Intranet

Intranet er i vores DNA. Vi rådgiver om det moderne intranet. Vi implementerer intranet med SharePoint, Teams og LiveTiles.

No Code Apps

Ved at udnytte Microsofts Power Platform kan de fleste ønsker løses som "no code" apps, i tæt samarbejder med medarbejderne.

SharePoint

Online eller On-premise. Vi har arbejdet med SharePoint siden 2007. Vi laver konfiguration, udvikling og administration.

Microsoft Teams

Er I godt igang med Teams? Eller skal I først til at begynde? Vi hjælper jer godt igang eller med at få mere ud af et godt produkt

Projekt rådgivning

Sikkerhed for at dit IT-projekt lykkes! Vi yder uvildig rådgivning og revision af jeres kommende eller igangværende projekter og hjælper jer sikkert i mål.

Udvikling

Kan jeres udfordring ikke løses med standard værktøjerne? Vi kan supplere standard værktøjerne med kode enten via low-code eller egentlig webudvikling.

Migrering til skyen

På vej i skyen? Ligemeget om det er første skridt eller endnu et mod skyen, hjælper vi med teknisk afklaring, teknisk migering og uddannelse af brugerne.

Kontakt Martin for en dialog og sparring 

Martin Rossen
Partner og COO

Bliv kontaktet