Om NGAGE

NGAGE blev stiftet i 2020 af Martin Rossen og Esben Rytter, med et ønske om at skabe mere engagerende digitale løsninger. I dag er vi 7 ansatte og har en lang række kunder.

Virksomheden hedder NGAGE fordi vi efter at have arbejdet med add-on løsninger til Intranet og digital arbejdsplads i 15 år, ønsker at skabe løsninger som engagerer brugerne og skaber værdi for virksomheden.

 

Vi tager udgangspunkt i den digitale medarbejder oplevelse som skabes ved synergier mellem strategi, teknologi og medarbejdere. Derfor rådgiver og implementerer vi løsninger indenfor de tre områder:

 

  • Intranet og digital arbejdsplads
  • Proces automatisering
  • Digital transformation
 

 

Med udgangspunkt i de vores erfaring, kan vi leverer den tekniske platform – samt den organisatoriske forankring. Vi leverer hele processen eller enkelte opgaver, men ligemeget hvor vi starter, sikrer vi enighed om hvordan opgaven passer i jeres digitale udvikling og brugernes hverdag. Med det udgangspunkt rådgiver om hvordan og hvilken løsning vi skal implementere. I NGAGE er vi ikke forpligtet til at anbefale bestemte løsninger, men rådgiver uvildigt om den bedste løsning til jer.

 

Medarbejderengagement handler udover de rigtige værktøjer om læring, samt at bidrage til og tilhøre et fællesskab. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i et NGAGE framework til implementeringerne, som sikrer en pragmatisk, agil og sjov måde at implementere på.

Metoden involverer jer i opgaverne og sikre at I lærer, oplever fremdrift og bliver klædt på til at tage ansvaret for løsningen. Dermed bliver implementeringen også engagerende.

NGAGEs værdier bygger på tillid, engagement og fleksibilitet. Vi tror på at kun via gensidig tillid kan vi udvikle os sammen.

 

Du kan finde alle vores medarbejdere på siden her.

Kontakt os for dialog og sparring

Martin Rossen
Partner og COO
Esben Rytter
Partner og CEO

Bliv kontaktet