Ambassadørgruppe: Power Apps og Automate

Har du prøvet kræfter med Power Platformen, men måske været udfordret på at komme i mål med dine gode ideer? Vi har faciliteret ambassadørgrupper hos flere store danske kommuner, hvor de samler en gruppe “makers” eller “citizen delevopers”, som nogle gange årligt mødes til sparring og workshops med Frank.

 

Vi oplever, at der er stor værdi i at have en ambassadørgruppe, men vi ved også, at mange af jer sidder i en mindre eller mellemstor kommune, hvor der er ikke er så mange at sparre med. Derfor tilbyder NGAGE at facilitere tværgående grupper, hvor du kan finde inspration, sparring og erfaring fra andre kommuner. 

 

Gruppen er for dig, der sidder i en stilling som er digitaliseringskonsulent, proceskonsulent, udviklingskonsulent eller lignende i en dansk kommune og har en smule erfaring med Power Platformen – dog uden at være superbruger. Her vil du finde et fællesskab med personer i lignende stillinger, hvor du får konkrete værktøjer til at arbejde videre med Power Platformen i din kommune.

 

Initiativet er faciliteret af Frank Nielsen, som er konsulent i NGAGE. Frank har tidligere arbejdet i både Fredericia og Vejle kommune med hverdagsdigitalisering og har mange konkrete erfaringer. Som konsulent i NGAGE har Frank arbejdet med en række andre kommuner og hjulpet dem med at digitalisere via Power Platformen.

Lyder det relevant for dig?

inviterer vi til en gratis opstartsworkshop, hvor vi tester konceptet, og hvor du kan give input til form og emner, så fællesskabet fremover vil passe til netop dig.

Workshoppen løber af stablen torsdag d. 12. september kl. 10-14 på Andkærvej 19, 7100 Vejle. Til frokost vil der blive budt på sandwiches.

Vores oplæg til ambassadørgruppen er: 

  • 3 fysiske møder årligt hvor NGAGE faciliterer mødet. Møderne vil være en kombination af erfaringsudvekslinger og undervisning i udvalgte emner, som deltagerne er med til at beslutte
  • 8 årlige online møder med fast emne og mulighed for at melde aktuelle problemer ind og få sparring på dem

  • Fora hvor du kan erfaringsudveksle med andre i netværket.

Pris: Kr. 8.800 ex moms pr. deltager pr. år.

Lyder det som noget for dig? 

Så kan du downloade vores onepager her:

Eller tilmeld dig opstartsworkshoppen i formularen her: