Medarbejdere

Her på siden kan du læse om vores medarbejdere og hvilke opgaver de dagligt håndterer og kan hjælpe dig med. Du kan læse mere om NGAGE som virksomhed på linket her.

Esben Rytter 

CEO og strategisk rådgiver

 

Jeg er Esben. Sammen med Martin har jeg stiftet NGAGE, med en ambition om at skabe en konsulentvirksomhed, hvor man gerne vil være kunde og medarbejder. Jeg er optaget af at skabe det gode arbejdsliv, en god digital arbejdsplads og gode projekter både hos NGAGE og hos jer som vælger at samarbejde med os. Derfor hedder vi også NGAGE – fordi vi engagerer os i vores arbejdsliv, løsningerne og jer som vælger at samarbejde med os. Som stifter og leder af NGAGE bruger jeg min tid på at sikre, at vi på alle parametre lever op til det formål vi stiftede virksomheden med.


Derudover er jeg mand, far til tre, Skipper på Danmarks ældste sejlede træskib, spejderleder og bestyrelsesmedlem i GapSolutions. 

Martin Rossen 

COO og Senior Cloud Architect

 Mit navn er Martin og jeg er medstifter af NGAGE. I mit daglige arbejde er jeg M365 arkitekt og konsulent. Jeg har en teknisk baggrund, men har brugt meget af mit arbejdsliv på at bevæge mig tættere på forretningen. Mine primære opgaver er derfor at indsamle ønsker, lave kravsspecifikationer og implementere de løsninger, som I har brug for. En stor del af min arbejdstid bruger jeg også på at hjælpe med at vælge hvilken teknologi I skal bruge til hvilken løsning.

 

Louise Bjerregaard 

CCO og Senior Modern Workplace Consultant

 

Hej, mit navn er Louise! Jeg er medejer af NGAGE og til dagligt arbejder  jeg som konsulent og projektleder. Jeg er uddannet i spændingsfeltet mellem bruger og teknologi og har brugt hele mit arbejdsliv på at implementere interne samarbejdsløsninger i virksomheder i alle størrelser. I projekterne er min rolle ofte faciliterende og I vil opleve mig som scrum master, hvor jeg sikrer fremdrift og overblik i projekterne. Derudover spiller jeg ofte en rolle i konfigurationen af standard løsninger og undervisning af brugerne samt opsætning af adoption eller læringsløsninger. 

 

Privat er jeg gift og har to dejlige piger. Tid med familien er vigtigt for mig, så jeg bruger ofte weekenderne med dem eller på tur til familie og venner.

Frederik Juhl-Hansen

Senior Cloud Architect
 

Hej! Jeg er Frederik og jeg arbejder som “Senior Cloud Architect”. Jeg har en baggrund som Pba. i softwareudvikling, og har brugt det meste af mit arbejdsliv med at balancere mellem udviklingsopgaver, og at arbejde mig tættere på en forretningsforståelse. 

 

Jeg arbejder hovedsageligt med at udvikle nye spændende komponenter, og hjælpe med at implementere dem ude i forretningen. Det er måske mig du støder på når du vil have en opgave der går udover det som standard o365 kan opnå.  

 

Kristian Bækmark

Senior Cloud Architect
 

Jeg er ansat som Senior Cloud Architect, en titel som dækker over ønsket om at skabe værdi hos jer, gennem de M365 cloudløsninger I allerede har. Jeg har en baggrund som civilingeniør fra DTU og startede min karriere i konsulentbranchen.

 

Siden har jeg været ansat i en stor privat virksomhed, hvor jeg har løst mange af de udfordringer, som I nu spørger os til råds om. Det er udviklingen af disse løsninger og den værdi de skaber, som driver mig i mit arbejde. Det gælder helt fra dialogen omkring udfordringerne og til udformningen af den tekniske løsning med både udrulning og ibrugtagning hos brugerne.

Frank Nielsen

Senior Microsoft365 Consultant

 

Hej, jeg hedder Frank. Jeg arbejder ved NGAGE som M365 konsulent og har flere års erfaring inden for det offentlige med at digitalisere og strømline interne arbejdsprocesser, blandt andet ved hjælp af Power Platformen, SharePoint, Teams osv. Mine primære opgaver i NGAGE er at hjælpe jer med at skabe overblik over jeres behov, og så vidt muligt bygge løsninger baseret på standard komponenter.

 

Derudover underviser jeg også gerne brugerne i anvendelsen af M365 platformen og hjælper dem med at få mest muligt ud af deres løsning. 

 

Maria Bech

Senior Modern Workplace Consultant

 

Hej! Jeg hedder Maria og er Senior Modern Workplace Consultant. Jeg kommer med en uddannelsesmæssig baggrund der kombinerer kommunikation og teknologi, hvorpå jeg har bygget 9 års erfaring fra private virksomheder, blandt andet i roller som Intranet manager, kommunikationskonsulent og Product Owner.

 

Jeg brænder for at skabe de gode brugeroplevelser, der gør hverdagen lettere for jer og jeres medarbejdere. Relationer mellem mennesker er vigtig for mig, og min fornemmeste opgave er at være jeres betroede samarbejdspartner.

Pernille Østergaard

Cloud Engineer

Hej, mit navn er Pernille. Jeg er Datamatiker fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Jeg har en bred vifte af færdigheder inden for områder som programmering og database, samt viden om it-sikkerhed, arkitektur og datastruktur.

 

Hos NGAGE bidrager jeg primært til vores udviklingsteam, ved at implementere og forbedre vores cloud-løsninger. Herudover indgår jeg i kundeprojekter, hvor jeg sætter mig ind i og løser jeres behov og udfordringer.

Anders Ravn Adriansen

Cloud Engineer

Hej! Mit navn er Anders og jeg er ansat som Cloud Engineer hos NGAGE. Jeg har en professionsbachelor i webudvikling fra IBA Erhvervsakademi Kolding, og det er derfor primært udvikling og implementering af nye tekniske løsninger, jeg beskæftiger mig med.

 

Jeg har en stor passion for programmering som helhed, og jeg brænder for at lære nye teknologier for konstant at kunne tilbyde den bedst mulige løsning på enhver udviklingsmæssig problemstilling.

 

Charlotte Flarup

Konsulent

 

Jeg er Charlotte. Jeg er konsulent i NGAGE og har fokus på at rådgive omkring mulighederne i Microsoft 365, Teams og SharePoint. Jeg har mange års erfaring med forretningsudvikling gennem ledere og medarbejdere indenfor ejendomsmæglerbranchen, produktionsvirksomhed og banksektoren. Jeg brænder for at styrke effektivitet og produktivitet .

Jeg bor i Vejle og er mor til 2 drenge, der har deres egne familier, så jeg er også farmor.

 

 

Sara Avijaja Schou Nielsen

SoMe og Marketing

 

Hej! Mit navn er Sara og jeg arbejder som studentermedhjælper hos NGAGE.

Jeg læser en professionsbachelor i International handel og Markedsføring på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor vi lærer om arbejdet med forretningsudvikling, ledelse og marketing.

Mine primære opgaver hos NGAGE er at arbejde med vores marketingaktiviteter på tværs af vores kanaler. Det er derfor også mig, der er ansvarlig for at du modtager alt relevant information i forbindelse med vores webinarer, og sørger for at hjemmesiden altid er opdateret.