Medarbejdere

Her på siden kan du læse om vores medarbejdere og hvilke opgaver de dagligt håndterer og kan hjælpe dig med. 

Du kan læse mere om NGAGE som virksomhed på linket her.

Esben Rytter 

CEO og strategisk rådgiver
 
Jeg er Esben. Sammen med Martin har jeg stiftet NGAGE, med en ambition om at skabe en konsulentvirksomhed, hvor man gerne vil være kunde og medarbejder. Jeg er optaget af at skabe det gode arbejdsliv, en god digital arbejdsplads og gode projekter både hos NGAGE og hos jer som vælger at samarbejde med os. Derfor hedder vi også NGAGE – fordi vi engagerer os i vores arbejdsliv, løsningerne og jer som vælger at samarbejde med os. Som stifter og leder af NGAGE bruger jeg min tid på at sikre, at vi på alle parametre lever op til det formål vi stiftede virksomheden med. Derudover er jeg mand, far til tre, Skipper på Danmarks ældste sejlede træskib, spejderleder og bestyrelsesmedlem i GapSolutions. 

Martin Rossen 

COO og Cloud Architect
 
Mit navn er Martinstifter af NGAGE M365 og konsulent. Jeg har en teknisk baggrund som men har brugt meget af mit arbejdsliv på at bevæge mig tættere på forretningen. 

Mine primære opgaver er derfor at indsamle ønsker, lave kravsspecifikationer og implementere de løsninger, som I har brug for. En stor del af min arbejdstid bruger jeg også på at hjælpe med at vælge hvilken teknologi man skal bruge til hvilken løsning. 

 

Louise Bjerregaard 

CCO og partner
 
Hej! Mit navn er Louise og jeg arbejder som konsulent og projektleder. Jeg er uddannet i spændingsfeltet mellem bruger og teknologi og har brugt hele mit arbejdsliv på at implementere interne samarbejdsløsninger i virksomheder i alle størrelser. I projekterne er min rolle ofte faciliterende og I vil opleve mig som scrum master, hvor jeg sikrer fremdrift og overblik i projekterne. Derudover spiller jeg ofte en rolle i konfigurationen af standard løsninger og undervisning af brugerne samt opsætning af adoption eller læringsløsninger. 

Privat er jeg gift og har to dejlige piger. Tid med familien er vigtigt for mig, så jeg bruger ofte weekenderne med dem eller på tur til familie og venner.

 

Frederik Juul-Hansen

Senior Cloud Architect
 

Hej! Jeg er Frederik og jeg arbejder som “Senior Cloud Architect”. Jeg har en baggrund som Pba. I Softwareudvikling, og har brugt det meste af mit arbejdsliv med at balancere mellem udviklingsopgaver, og at arbejde mig tættere på en forretningsforståelse. 

 

Jeg arbejder hovedsageligt med at udvikle nye spændende komponenter, og hjælpe med at implementere dem ude i forretningen. Det er måske mig du støder på når du vil have en opgave der går udover det som standard o365 kan opnå.  

 

Kristian Bækmark

Senior Cloud Architect
 

Jeg er ansat som Senior Cloud Arkitekt, en titel som dækker over ønsket om at skabe værdi hos jer, gennem de M365 cloudløsninger I allerede har. Jeg har en baggrund som civilingeniør fra DTU og startede min karriere i konsulentbranchen.

 

Siden har jeg været ansat i en stor privat virksomhed, hvor jeg har løst mange af de udfordringer, som I nu spørger os til råds om. Det er udviklingen af disse løsninger og den værdi de skaber, som driver mig i mit arbejde. Det gælder  helt fra dialogen omkring udfordringerne og til udformningen af den tekniske løsning med både udrulning og ibrugtagning hos brugerne.

 

Frank Nielsen

Senior Microsoft365 Consultant

 

Hej, jeg hedder Frank. Jeg arbejder ved NGAGE som M365 konsulent og har flere års erfaring inden for det offentlige med at digitalisere og strømline interne arbejdsprocesser, blandt andet ved hjælp af Power Platformen, SharePoint, Teams osv. Mine primære opgaver i NGAGE er at hjælpe jer med at skabe overblik over jeres behov, og så vidt muligt bygge løsninger baseret på standard komponenter.

 

Derudover underviser jeg også gerne brugerne i anvendelsen af M365 platformen og hjælper dem med at få mest muligt ud af deres løsning. 

 

Mia Rosholm

SoMe og marketing
 

Mit navn er Mia og jeg arbejder som studentermedhjælper hos NGAGE. Jeg har en baggrund indenfor bankverdenen, hvor jeg har siddet med interne kontroller på hvidvaskområdet. Til daglig læser jeg til Handelsøkonom på EA Dania, hvor mit primære fokus er digital markedsføring, sociale medier og online kommunikation.

 

Mine primære opgaver hos NGAGE er derfor vores markedsføringsaktiviteter på tværs af alle vores kanaler. Det er også mig der sørger for at du modtager alt relevant information i forbindelse med vores webinarer og at hjemmesiden er opdateret med relevant information.

 

Ny medarbejder

Senior modern workplace consultant

Vi glæder os til 1. april, hvor vi får en ny dygtig medarbejder på holdet!

Hold øje med vores sociale medier, når vi nærmer os 🙂